Szolgáltatásaink

Mérlegek:

-Értékesítése

Minden féle igényt ki tudunk elégíteni, legyen szó a legolcsóbb nem hitelesíthető ellenőrző mérlegről, vagy akár a legbonyolultabb csomagológépről, cégünk készségesen áll meglévő, és leendő ügyfeleink rendelkezésére!

Kérjen árajánlatot!

 

-Gyártása

Egyedi elképzelések esetén (extrém-, vagy nem szabványos méret, speciális felhasználási terület) nem nyújtanak megfelelő opciót a tömegben, nagy sorozatban gyártott eszközök. Ilyenkor csapatunk legyártya az Ön számára megfelelő megoldást biztosító eszközt, eszközöket. A Nagyfimérleg kft. rendelkezik mérleggyártási engedéllyel, így az álltalunk készített mérleg akár Hitelesíthető is. 

-Hitelesítése

A magyar törvények a joghatással járó mérőeszközöket két évente rendeli hitelesíteni! Arról, hogy mikor jár le a mérlege, az eszközön található hitelesítő matrica árulkodik. 

-Kalibrálás

A technológiai mérleget (pl összetevők mérésére használatos) nem hitelesíteni, hanem kalibrálni kell. Ennek gyakoriságát az adott cég minőségirányítási kézikönyve határozz meg. 

-Javítása

 Bármilyen mechanikus, hibrd, és elektronikus mérleg javítását vállaljuk, labormérlegtől a hídmérlegik

Mérlegek bérbeadása

 Hirtelen több mérlegre van szüksége?

 Csak ritkán kell Önnek mérleg?

 Leltárra készül?

 

Nálunk megtaálja  a megoldást! Kedvező áron adunk bérbe mérlegeket, akár helyszínre ki, és onnan elszállítással is!

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk